Danmarks-Krisslinge 33 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Danmarks-Krisslinge 33

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 109 m²
  • Byggår: 1961

Hus från tidigt 1960-tal i Danmarks-Krisslinge där det lantliga läget samsas med bekvämligheter som närhet till förskola, skola samt inte minst till Uppsalas stadskärna. Här är möjligheterna mycket stora att skapa ett härligt boende tack vare funktionell planlösning och utförda förbättringar som bergvärme, fönsterbyte samt fiberindragning. Detaljer som parkettgolv i klassiskt rutmönster, eldstad samt stora fönster minner om husets byggår och bidrar också till den intressanta potentialen här.

De 109 kvm i entréplanet erbjuder välkomnande hall, mycket stort vardagsrum (går med fördel att dela av för den som önskar ett extra sovrum i detta plan) med värmande eldstad, kök med fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, två sovrum och ett badrum. En trappa ned finns ytterligare 109 kvm och här ryms ett stort allrum med utgång till trädgården, ett rymligt sovrum, stor tvättstuga, badrum, pannrum och matkällare. Det inglasade uterummet som nås via charmiga dubbeldörrar från vardagsrummet ger ett extra sällskapsrum stora delar av året och ligger perfekt vänt in mot trädgården. Den stora trädgårdstomten erbjuder barnvänliga lekytor och vacker, uppvuxen grönska.

Som boende i Danmarks by bor du mycket barnvänligt med ett bekvämt gångavstånd till förskola och skola (F-5). Bor du här har du ca 10 minuters bilresa in till Uppsalas stadskärna och för bilpendlaren till Stockholm bor du på helt rätt sida om stan med tanke på påfarten till E4:an. Täta bussförbindelser från Danmarks kyrka och vidare längs väg 282 in till Uppsala.

Välkommen på visning!

Karta för Danmarks-Krisslinge 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-danmarks-by-uppsala-kommun-danmarks-krisslinge-33-21335778

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75598

Lämna en kommentar