Dammgatan 58E – 3 – Knivsta kommun

Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dammgatan 58E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 2019

Smakfull etagelägenhet med stor takterrass i bästa sydvästläge, där kan ni njuta av solen och utsikten över området. Lägenheten är belägen på våning 3 och 4 av 4 med hiss från markplan. Ett stilrent och unikt boende utöver det vanliga med fina färg- och materialval. Hela lägenheten är i mycket gott skick och har flexibel planlösning, bra förvaring, vattenburen golvvärme och fina sociala ytor. Bostaden ger radhuskänsla med egen ingång och uteplats samt förråd på entréterrassen.

Entréplan består av en välkomnande hall med ett både snyggt och praktiskt grått klinkergolv samt plats för avhängning. Sovrum med ingång från hallen i perfekt storlek för t.ex. barnrum eller kontor. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus till rummet. Modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Trevlig matplats med utrymme för 4-6 personer och ett fint kök från Electrolux serie Sentens med gråa luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i trä. Hög standard på vitvaror som är i rostfritt utförande där det bl.a finns induktionshäll, separat kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro och ugn samt vinkyl.

Övre plan möter upp med ryggåstak och med en imponerande takhöjd upp mot 3,7 m. Ljuset flödar in från takterrassen genom den stora skjutdörren i glas och bildar en sammetslen övergång mellan ute och inne. Rummet som är ett allrum/sovrum är stort och har även en skrivbordshörna, takfönster samt en mycket generös klädkammare.

I byggnadens entréplan finns bl.a en mindre Coop butik och gym. Parkeringsplats samt carportplats kan hyras av fastighetsägaren i entréplan. Separat kö tillämpas.

I Alsike finns det mesta som man kan önska sig i form av förskolor, skolor, affärer samt närhet till natur och motion. Här finns goda kommunikationer till bland annat Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Passar inte visningstiden, kontakta mäklare för bokning av privatvisning!

Karta för Dammgatan 58E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-alsike-knivsta-kommun-dammgatan-58e-21319915

Avstånd till vatten: 2200

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74147

Lämna en kommentar