Dag Hammarskjölds väg 244A – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 950 000 kr

Beskrivning av Villa Dag Hammarskjölds väg 244A

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till detta fina parhus om 135 kvm med fyra sovrum. Huset är uppfört 2014 i två plan men som kan inredas till att bli ytterligare ett plan. Entréplan erbjuder en praktisk hall med plats för ytterkläder och skor genom en
skjutdörrsgarderob, bra tvättstuga med klinkergolv, ett trevligt kök från Marbodal med bra arbetsytor samt förvaring och matplats för 6-8 personer. Vidare finner ni duschrum, förråd under trappa samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till tomten på
baksidan med härlig altan och gräsyta för barnen att leka på. Mellanplanet erbjuder fyra bra sovrum, ett badrum med badkar samt ett allrum. På vindsvåningen som idag är oinredd finns möjlighet att bygga ett stort rum eller dela av till två.
Huset passar perfekt för den stora familjen eller familjen som vill ha stora utrymmen.

Fin altan på baksidan, där ni kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Motordriven markis över altanen finns. Tomten är lättskött med gräsytor där barnen kan leka fritt. Bilen förvarar ni under carport eller på den asfalterade p-plats längan. Ett förråd utanför entrén.


===Sunnersta===
Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats och två förskolor och skolan ligger dessutom mycket nära huset. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris.

Karta för Dag Hammarskjölds väg 244A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-uppsala-kommun-dag-hammarskjolds-vag-244a-21329429

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75652

Lämna en kommentar