Dag Hammarskjölds väg 15B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dag hammarskjölds väg 15B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 2006

Fin tvåa med öppen tilltalande planlösning, belägen i modernt hus från 2005-06 med hiss från markplan. Möjlighet till snabbt tillträde!

Lägenheten har genomgående parkettgolv och klinkergolv med ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen ger dig: hall med förvaring, kök i öppen anslutning till vardagsrum, sovrum med gott om förvaring samt badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor du i ett perfekt läge med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) på andra sidan gatan och i närområdet finns den vackra Stadsskogen. Servicenära läge med ICA-butik och Akademiska sjukhuset ca 5 minuters promenad bort. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda!

I avgiften ingår värme samt varm- och kallvatten. Föreningen har kollektivt avtal för kabel-tv, ip-telefoni och bredband för endast 182 kr samt tecknat kollektivt el-avtal som debiteras efter förbrukning!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Karta för Dag Hammarskjölds väg 15B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kabo-uppsala-kommun-dag-hammarskjolds-vag-15b-21275574

Avstånd till vatten: 600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75237

Lämna en kommentar