Centrumvägen 4A – 2 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Centrumvägen 4A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62,5 m²
  • Byggår: 1958

Nu har ni chansen att förvärva en väldisponerad och mysig lägenhet i Alundas absoluta centrum. Här bor ni med närhet till allt som Alunda har att erbjuda utanför porten!
Detta boende präglas utav rymd och ett vackert ljusinsläpp tack vare gavelläget.

Här möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och generösa förvaringsutrymmen. Från hallen så når ni det luftiga vardagsrummet med ett vackert ljusinsläpp och gott om plats för möblemang efter önskemål. I direkt anslutning finner ni även den rymliga balkongen med en trevlig vy över omgivningen. Ta er vidare genom de vackra dubbeldörrarna från vardagsrummet så finner ni det trevliga köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Här finns även utrymme för matplats tack vare den väldisponerade planlösningen. Utöver detta så har ni även tillgång till ett fräscht helkaklat badrum med badkar och ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av generösa skjutdörrsgarderober.

Som boende på Centrumvägen har ni närhet till hela ortens service. Här bor ni med närhet till allt som Alunda har att erbjuda med kort avstånd till skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar samt skog och mark. Som boende i Alunda har ni även ett utmärkt pendlarläge till kommunens närliggande orter och till Uppsala tar ni er på ca 20 minuter med bil.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Centrumvägen 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-alunda-osthammars-kommun-centrumvagen-4a-21351940

Avstånd till vatten:

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74731

Lämna en kommentar