Centralvägen 38 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Centralvägen 38

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2014

Välkommen till en stilren och kvadratsmart 1:a med hotellkänsla där planlösningen är noggrant planerad och varje kvadratmeter utnyttjas maximalt.
En bostad med optimal planlösning och härligt ljusinsläpp belägen på gaveln högst upp i huset med hiss från markplan. Perfekt lya för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet.

Planlösningen är väl genomtänkt med integrerade vitvaror i köket, inbyggda garderober samt ett praktiskt sängskåp som ger dig extra golvyta när du inte behöver använda den. I rummet går det utmärkt att möblera med både matplats, vardagsrumsdel samt sovplats och du når även den mysiga balkongen härifrån med utsikt över föreningens fina innergård. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Från bostaden tar du dig enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter, Arlanda på 8 minuter och till Uppsala Centralstation på ca 9 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Centralvägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-knivsta-knivsta-kommun-centralvagen-38-19936015

Avstånd till vatten: 950

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74139

Lämna en kommentar