Centralvägen 38 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Centralvägen 38

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2014

Välkommen till denna stilrena och kvadratsmarta 1:a med hotellkänsla där planlösningen är noggrant planerad och varje kvadratmeter utnyttjas maximalt! Här erbjuds en lägenhet med balkong, ypperlig förvaring och ett stenkast från centrum och tågstationen!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en entré i ljus och möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober samt plats för hatthylla, skoställ och byrå, rymligt och fräscht duschrum med duschvägg i glas och tvättmaskin. Vidare finner ni ett rum med öppen planlösning där det ryms både soffa, säng och matmöbler. Här finns utmärkta förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober, skåp och snygg mediamöbel. Längst in finner ni ett stilrent och fullt utrustat kök med moderna luckor i grå dov ton och ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med skjutdörrar som går från tak till golv längs hela väggen. Härifrån leds ni ut till balkongen med morgon- och förmiddagssol och utsikt över föreningens lummiga innergård.
Lägenheten är i genomgående bra skick med ljusa ytskikt, vitmålade väggar och vitlaserat furugolv.

Brf Eda 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. På föreningens trevliga innergård finns träd, buskar och planteringar samt bänkar att slå sig ner vid och grillmöjligheter under sommarhalvåret. Det finns även en mycket fin föreningslokal som går att hyra. Husen har hiss från markplan och gemensam tvättstuga för de som inte vill ha tvättmaskin i lägenheten. Till varje lägenhet hör också ett förråd i markplan.

SE GÄRNA LÄNK: Helikoptervy under huvudbilden eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Knivsta innan ni bokar in er på visning!

Här bor ni med perfekt pendlarläge ett stenkast från Knivsta centrum med all tänkbar service och tågstationen med utmärkta kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Samtidigt har ni naturen nära med strövområden, naturreservat och vandringsleder. I Knivsta finns det flera bad såsom sjön Valloxen och Mälaren där det vintertid blir fin skridskois.

Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Missa inte vår visningsdag för 1:or den 9/6 då köparen får en stylingrådgivning för bostaden på köpet.

Varmt välkommen till Centralvägen 38!

Karta för Centralvägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrala-knivsta-knivsta-kommun-centralvagen-38-21344286

Avstånd till vatten: 950

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74139

Lämna en kommentar