Centralvägen 38 – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1.075.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Centralvägen 38

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 2014

Fast pris! – först till kvarn. Den som först lägger budet och kan skriva kontrakt kommer bli ägare av denna bostad. Kontakta mäklaren för visning.

Varmt välkomna till Centralvägen 38 i pendlarvänligt läge!

Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Planlösningen fördelar sig på en ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök i modern stil med integrerade vitvaror. Vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket, upplevs som ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns det gott om plats att kunna möblera rummet med en större soffa samt tillhörande möblemang. För de som önskar en tydlig rumsindelning går det med enkelhet att sätta upp skenor i taket. En annan stor fördel med denna lägenhet är den trevliga balkongen som vetter mot innergården och erbjuder många soltimmar.

Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till både centrum med allt vad det har att erbjuda och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willy som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort.

Denna bostad passar alldeles utmärkt för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Centralvägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-knivsta-knivsta-kommun-centralvagen-38-20209355

Avstånd till vatten: 950

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74139

Lämna en kommentar