Bykroken 7 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 375 000 kr

Beskrivning av Villa Bykroken 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 128 m²
  • Byggår: 2024

Nybyggt och inflyttningsklart – Energisnålt – Bra boendeekonomi

Välkommen till detta helt nya och moderna hus beläget strax utanför det charmiga samhället Björklinge. Med en design av den populära Vitsippan 128 från Hjältevadshus, välkomnar detta hem er till en harmonisk livsstil där funktion möter stil på bästa sätt.

Med sin smarta planlösning och rymliga ytor är detta hus perfekt för den växande familjen. Hustypens raka linjer smälter elegant samman med omgivningen och ger en tidlös estetik. Stora fönsterpartier ger inte bara en modern känsla utan också en fantastisk översikt över den vackra trädgården som ni får planera och utveckla efter eget tycke och smak.

Vid entrén möts ni av praktiska faciliteter såsom en toalett med dusch och ett generöst förråd, vilket underlättar det dagliga livet. Köket öppnar upp sig i en välkomnande passage med generöst ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster. Köksön blir en naturlig samlingspunkt för familjen, perfekt för frukostar och trevliga matlagningsstunder.

Den yngre generationen får sin egen privata sfär med två sovrum, ett allrum och en egen toalett med dusch. Föräldrarna kan njuta av avskildhet och komfort i det stora sovrummet, komplett med ett eget badrum och en rymlig klädkammare – en oas som påminner om ett eget hotellrum. Dessutom finns det gott om plats för förvaring i det rymliga förrådet om ca 140 kvm golvyta på vinden.

Denna enplansvilla om 128 kvm är en av Hjältevadshus bästsäljare och erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. Beläget i ett litet modernt och nyetablerat samhälle strax utanför Björklinge, kan ni njuta av närheten till den vackra Långsjön med sina många aktiviteter såsom bad, volleyboll och skidåkning på närliggande Sandviksbadet. För den sportintresserade erbjuder Björklinge ett rikt föreningsliv med aktiviteter som innebandy, tennis, cykling och mycket mer.

Björklinge centrum erbjuder bekvämligheter såsom veterinär, frisör, barnavårdcentral och livsmedelsbutik – allt för att underlätta vardagen. Dessutom möjliggör närheten till E4 en smidig pendling för den som behöver resa till Uppsala, Stockholm eller andra destinationer. Välkommen till ett hem där modern livsstil möter naturnära harmoni.

Huset är nybyggt och köparen blir den första att bosätta sig i bostaden. Detta har många fördelar. Du köper ett nyproducerat hus utan att behöva leta tomt och vänta på att det ska byggas. Detta nybyggda hus är befriat från den kommunala fastighetsavgiften under de 15 första åren, har låga driftskostnader och efter samtal med din bank kan de bevilja amorteringsfrihet under de första 5 åren. Allt som allt bor du här med en mycket eftertraktad och låg boendeekonomi.

De senare bilderna visar exempel/inspirationsbilder från hustillverkaren och inte det faktiska huset, läs mer på mäklarens hemsida.
Observera att bostaden kan komma att säljas innan öppen visning och budgivning – Anmäl ditt intresse redan idag.

Karta för Bykroken 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjorklinge-uppsala-kommun-bykroken-7-21310087

Avstånd till vatten: 3000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74372

Lämna en kommentar