Bruno liljeforsgatan 36 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bruno liljeforsgatan 36

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2019

Med trevligt och fritt läge, har du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade etta i nytt och modernt utförande! En perfekt planerad lägenhet med luftiga ytor i ett ljust och fint skick. Lägenheten är kvadratsmart och fördelar sig på en hall med förvaring i flertalet garderober som rymmer mycket klädförvaring. Ett fullutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning vilket skapar en trevlig harmoni och ljus från alla fönster. Tack vare rummets vinkel kan du enkelt skapa en separat sovdel samtidigt som du får plats med både mat- och soffgrupp. Härifrån når du balkongen som är belägen i högt läge riktad mot innergården. Vidare finns ett smakfullt badrum med dusch, och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort förråd. I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer med 84 kr/mån för bredband/TV/telefoni.

I föreningen får du tillgång till bl a cykelförråd, varmgarage som du når direkt via hissen och i den trevliga innergården kan du samla familj och vänner kring grillplatsen.

Här bor du med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska. Vid Gränby hittar du även grönskande parkområden och 4H-gård. Precis utanför bostaden finner du bekvämligheten av närlivs och restauranger! Du kan med enkelhet ta dig till centrum med en kort busstur på ca 8 minuter från hållplatsen utanför huset. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Karta för Bruno liljeforsgatan 36

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-granby-uppsala-kommun-bruno-liljeforsgatan-36-21306263

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar