Brunnstavägen 18 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Brunnstavägen 18

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1910

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastighet i Brunnsta. Bostaden disponeras över två plan och på entréplanet finns kök med vedspis, matsalsrum, badrum, matkällare och två rum. På övre plan finns två sovrum. Här finns alla möjligheter till att bo lantligt med närhet till Stockholm, Enköping och Uppsala. Fastigheten är besiktad och energideklarerad.

Välkomnande hall med trägolv, vidare in finner ni vardagsrum med värmande kamin och trägolv. Praktiskt badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Utanför finns ett mysigt rum för matbord, även här med kamin (dock ej fungerande). Kök med gott om förvaring i köksskåp, vedeldad spis samt en modern spis, separat kyl och frys. Vidare finns en groventré/hall samt en matkällare. Två rum varav ena har kamin. Båda har trägolv och målade väggar. På övre plan finns det två sovrum, båda med trägolv och tapetserade väggar.
Utomhus finns altan, växthus, odlingslådor samt förråd/bod.

Fastigheten heter ”Sju ören”. Ett gammalt namn som inte används så mycket längre, men alla fastigheter som är äldre har egna namn.
I dagligt tal har det blivit att man säger ”Sjörn”. Läs mer om områdesbestämmelser i Brunnsta. https://www.habo.se/download/18.32452e3618bf08727966b567/1701176229425/Omr%C3%A5desbest%C3%A4mmelser%20Brunnsta.pdf

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Frida Evstedt på 070-581 60 81 för mer information!

Karta för Brunnstavägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-balsta-brunnsta-habo-kommun-brunnstavagen-18-21329852

Avstånd till vatten: 1200

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74693

Lämna en kommentar