Brunnsgatan 2 – 10 – Tierps kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Brunnsgatan 2

  • Antal rum: 10
  • Storlek: 500 m²
  • Byggår: 1920

Välkommen till denna mycket vackra herrgård på hela 500 kvm med 10 rok samt 210 kvm biyta. Perfekt pendlingsläge vid stationen, endast 25 min tågpendling till centrala Uppsala. Mycket billig uppvärmning, bergvärme och 5 eldstäder, varav flera kakelugnar och en braskamin. Denna vackra och utsmyckade herrgård är ritad av den berömda arkitekten som även ritade PUBs varuhus på hötorget i Stockholm. Huset har under senare år genomgått renoveringar och moderniseringar i varsamt utförande för att behålla husets charm och tidsanda. Charmiga höga fönster med spröjs samt genomgående hög takhöjd vilket ger en härlig känsla av rymd. Huset har en möjlig uthyrningsdel med egen ingång samt ett annex som även det kan hyras ut, vilket kan ge låg boendekostnad.

Husen omges av en stor, praktfull parkliknande tomt med grusade gångar, odlingslåda 20 kvm, uteplats med syrenhäck träd och buskar. Perfekt för hundfamiljen då trädgården är helt inhägnad. En oas av grönskande växter och gräsytor i praktfullt utförande och en stor stenlagd altan med sol hela dagen. Ett par minuters promenad och man är på centralstationen med tågförbindelse till Uppsala och Gävle på ca 25 min samt med snabbtåget i Stockholm på ca 1 timme. Man kan knappast bo bättre.

Tierp är en större tätort mitt mellan Uppsala och Gävle med goda kommunikationer även in till huvudstaden. Samhället här erbjuder ett rikt föreningsliv med idrottsförening för fotboll, innebandy, hockey, volleyboll såväl som ridhus, tennis-och paddelbanor. Strax utanför orten ligger den magnifika Trollsjön som en exotisk badplats dit folk från både norr och söder vallfärdar sommartid. Tierp har allt vad man kan önska sett till skolor och förskolor, matbutiker, bygghandel och andra detaljhandelsbutiker. Staden omger stationshuset med ett charmigt centrum med restauranger och butiker i vilket denna gedigna fastighet befinner sig mitt i centrum av. Helt enkelt ett ypperligt läge i ett mycket omtyckt samhälle.

Karta för Brunnsgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-tierp-tierps-kommun-brunnsgatan-2-21296483

Avstånd till vatten: 950

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81538

Lämna en kommentar