Bruksgatan 12 – 1 – Tierps kommun

Utgångspris: 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bruksgatan 12

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår:

Välkommen hem till Bruksgatan 12!

Flexibelt tillträde möjligt.

Lägenheten på Bruksgatan 12 är en rymlig bostad om 44kvm och en bekväm layout med genomtänka renoveringar såsom genomgående ek parkett i hela bostaden, stilrent renoverat kök och klinker i hallen!
Med sina välplanerade utrymmen erbjuder den en härlig och praktisk livsmiljö att trivas i.

När du kliver in genom dörren möts du av den välkomnande hallen gott om avhägningsmöjligheter. Vidare finner ni det luftiga och rymliga vardagsrummet perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner med möjlighet att möblera utifrån eget önskemål.

Direkt bredvid hallen finns renoverade köket med genomtänka materialval, vilket gör det lättillgängligt för både matlagning och servering. Det finns tillräckligt med utrymme för att installera ett matbord, där du kan njuta av måltider i en bekväm och avslappnad atmosfär. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla köksredskap och köksgeråd.

Lägenheten har ett välutrustat badrum med en dusch. Det erbjuder en ren och fräsch miljö för personlig hygien och har tillräckligt med utrymme för förvaring av toalettartiklar.

Gott om förvaringsmöjligheter finns i form av klädkammare/förråd i bostaden.
Till bostaden hör även två förråd varav ett matkällarförråd.

Bruksgatan 12 i Tobo ligger i en naturskön by i Tierps kommun, Uppsala län. Området kombinerar lugn landsbygd med närhet till större städer och goda kommunikationer.

Kommunikationerna är utmärkta med regelbundna bussar till Tierp och Uppsala samt en närbelägen tågstation som erbjuder snabba resor till Uppsala och Gävle. För bilpendlare är E4
påfart nära, vilket gör att Stockholm nås på cirka en och en halv timme.

Tobo erbjuder rikligt med naturupplevelser, perfekt för friluftsaktiviteter som promenader, cykling och fiske. Grundläggande service som matbutiker, vårdcentral och skolor finns lokalt, och större shoppingcenter och kulturutbud är tillgängligt i Tierp och Uppsala.

Samhällslivet i Tobo är levande med en stark lokal gemenskap och många evenemang. Bruksgatan 12 är en idealisk plats för familjer, pendlare och naturälskare.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Bruksgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-tobo-tierps-kommun-bruksgatan-12-21361201

Avstånd till vatten: 2600

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74850

Lämna en kommentar