Bruksförvaltarvägen 36 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Bruksförvaltarvägen 36

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 123 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till Bruksförvaltarvägen och barnvänliga Vattholma.

I ett av områdets bästa lägen finner ni detta trevliga kedjehus i gavelläge och vidbyggt garage.

Här välkomnas ni in till en rymlig hall med öppna ytor, god förvaring och ett fint ljusinsläpp. Från hallen når ni ett renoverat kök med fina materialval och stor matplats invid de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet har en härlig rymd med plats för både matbord och loungedel, där den klassiska kaminen ger en trevlig värme. Här finns även utgång till trädgården där ni kan njuta av sol från lunchtid till solnedgång. På entréplan finns även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring där även altanen nås, ett trevligt badrum i ljusa toner med duschkabin och en groventré med nya vitvaror för enkel hantering av klädvård och tvätt. På övre plan finner ni tre bra sovrum varav ett master med garderobsvägg som alla har fri utsikt mot allmänning, samt ett badrum med dusch och bastu.

Bostaden har genomgående ytskiktsrenoverats med ljusa toner.

På fastigheten finns förutom garage även ett isolerat uterum som idag används som gym, men kan med fördel användas som generationsboende, samt ett rejält förråd. Den insynsskyddade hörntomten med äppelträd och pioner som vetter mot allmänning ger en fin plats för rekreation. Den som är intresserad av odling har stora ytor att arbeta med och tomten uppmuntrar till spring och lek.

Fastigheten är beläget i direkt anslutning till naturen och för barnfamiljen behöver inga stora vägar passeras för att nå förskola eller vattholma skola.

Här bor du med direkt närhet till barnomsorg, mataffär och mycket goda kommunikationer; från Vattholma station når du Uppsala city på blott 16 minuter och E4 ligger endast nån minut bort! Orten erbjuder goda motionsmöjligheter med upplyst motions- och skidspår samt golfbana.

Huset är besiktigat och varudeklarerat vilket betyder att du som köpare är försäkrade via Anticimex.

Varmt välkomna på visning. Anmäl gärna ert intresse hos ansvarig mäklare!

Karta för Bruksförvaltarvägen 36

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vattholma-uppsala-kommun-bruksforvaltarvagen-36-21351136

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74350

Lämna en kommentar