Braxenbolsvägen 36 – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 4 800 000 kr

Beskrivning av Villa Braxenbolsvägen 36

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 1765

Välkommen till denna exklusiva lilla gård med en stor och lummig tomt som erbjuder en oas av lugn och ro. Med flera trevliga uteplatser där solen skiner under många timmar kan du njuta av den vackra omgivningen. Belägen i en naturnära miljö och med närhet till havet, erbjuder denna bostad det bästa av två världar. Perfekt för den som uppskattar byggnadsvård men inte vill ha bördan av restaurering på sina axlar.

Det barnvänliga läget gör att barnen kan springa fritt och utforska den stora tomten på hela 14 600 kvadratmeter. Här finns även en båtplats för den som älskar att ge sig ut på havet. Med ett stort garage med vagnslider, byggt 2013, finns det gott om plats för både bilar och andra fordon. Eller varför inte omvandla vagnslidret till stall?

Denna charmiga 1700-talsvilla har genomgått en omfattande restaurering och är påkostad in i minsta detalj. Eldstäderna ger en mysig atmosfär och skapar en känsla av hemtrevnad. I timmerlängan finner du, förutom två  gästhus, en relaxavdelning med bastu och vinkällare där du kan koppla av efter en lång dag.

Inramat av byggnaderna ligger orangeriet och väntar på att erbjuda långa härliga sommarnätter.

Med fri utsikt över omgivningen får du en känsla av att vara ensam i världen. Dessutom är bostaden utrustad med solceller, vilket både är miljövänligt och kostnadseffektivt.

Låt denna exklusiva fastighet bli ditt drömhem och upplev lyxen i att bo nära naturen och havet. Välkommen till Braxenbolsvägen i Hargshamn!

Karta för Braxenbolsvägen 36

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hargshamn-osthammars-kommun-braxenbolsvagen-36-21361229

Avstånd till vatten: 1100

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74250

Lämna en kommentar