Brattbacksvägen 24 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 400 000 kr

Beskrivning av Villa Brattbacksvägen 24

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 189 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till Brattbacksvägen 24, där en magnifik bostad utsträcker sig över hela 189 kvadratmeter och levererar enastående komfort och rymlighet. Denna imponerande fastighet bjuder på mer än bara generösa kvadratmeter, den inkluderar även ett praktiskt dubbelgarage med ett tillhörande rum om hela 59 kvadratmeter.

Denna bostad med alla dess rum ger dig utrymme nog att skapa den livsstil du alltid drömt om. Med fyra rymliga sovrum, varav tre är belägna på övre våningen, finns det gott om plats för hela familjen. Planlösningen ger rymliga ytor som naturligt sammankopplar vardagsrum, kök och matplats, skapar en inbjudande atmosfär och möjligheter för gemensamma stunder.
Det fullt utrustade köket med anslutning till en rymlig tvättstuga, vilket gör vardagen bekväm och smidig.

Utomhus erbjuder detta hem en stor tomt som ger dig möjlighet att skapa din egen gröna oas, perfekt för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Brattbacksvägen 24 är helt enkelt ett hem som möter dina krav på rymlighet och bekvämlighet på ett utmärkt sätt.


Lindbacken är en stadsdel i Uppsala, belägen i de nordöstra delarna av staden. Det är en relativt nyutvecklad område som har vuxit fram under de senaste åren och fortsätter att expandera. Området är välförbundet med centrala Uppsala genom kollektivtrafik, vilket gör det enkelt för invånarna att pendla till och från stadens centrum. Det finns också goda vägförbindelser för de som pendlar med bil.
I området finns även skolor, idrottsplats, gym, utomhusgym, samt matbutik.

Karta för Brattbacksvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindbacken-uppsala-kommun-brattbacksvagen-24-21362058

Avstånd till vatten: 4300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar