Brattbacksvägen 11 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 195 000 kr

Beskrivning av Villa Brattbacksvägen 11

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 168 m²
  • Byggår: 2015

Visningar sker löpande – Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning!

Nu saluförs denna representativa villa i attraktiva Lindbacken med en av områdets största tomter!
Detta boende präglas av generösa ytor, ett fint ljusinsläpp och en vacker trädgårdstomt med skogen som granne i bakkant.

Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i en harmonisk omgivning och lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas! Här har ni även tillgång till en generös altan, stenbelagd uteplats, terrass samt ett väl tilltaget vinterisolerat uterum. Ni finner även en rymlig carport med tillhörande förrådsdel för extra förvaringsmöjligheter.

I entréplan så möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda skjutdörrsgarderober. Från hallen så finner ni det stilrena och påkostade köket i charmig lantlig stil. Här finns gott om plats för matlagningskreativitét. Den generösa köksön utgör dessutom en social samlingspunkt där gästerna kan slå sig ned samtidigt som matlagningen pågår. I direkt anslutning till köket finner ni även utgången till det väl tilltagna och vinterisolerade uterummet som möjliggör en förlängd utesäsong . När solen skiner kan ni röra er ut på den mysiga altanen i ett härligt solläge och blicka ut över den vackra trädgården! Vardagsrummet erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål. Här kan ni slå er ner och njuta av den strålande värmen från kaminen och mysfaktorn den bidrar med. Utöver detta så har ni även tillgång till ett trevligt sovrum, en rymlig tvättstuga med groventré samt ett charmigt badrum med dusch.

Det övre planet fördelar sig på ett luftigt allrum, fyra mysiga sovrum, en stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med bubbelbadkar för extra vardagslyx. Från ena sovrummet så finner ni även utgången till den magiska terrassen med en trevlig överblick av närområdet.

Lindbacken är ett växande bostadsområde som är både barnvänligt och eftertraktat. I närområdet har ni bland annat tillgång till skola, förskolor, restaurang, vårdcentral, grönskande parker, lekparker samt en välsorterad livsmedelsbutik. Här bor ni med ett kanonläge för pendlaren då ni snabbt når påfarterna till E4:an och området erbjuder goda kommunikationer in till centrala Uppsala. På endast några få minuter med bil så når ni den växande Gränbystaden som tillhandahåller både ett rikligt utbud av shopping, restauranger, systembolag samt biograf.

Anmäl gärna ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Brattbacksvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindbacken-uppsala-kommun-brattbacksvagen-11-21335235

Avstånd till vatten: 4600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar