Brännmovägen 7 – 4 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 2 890 000 kr

Beskrivning av Villa Brännmovägen 7

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till Brännmovägen 7 – ett ljust och luftigt hus som erbjuder dig en fantastisk boendemiljö. Denna charmiga villa har allt du kan önska dig och lite till.

När du kliver in genom dörren möts du direkt av en ljus och välkomnande atmosfär. Med tre inredda boningsplan finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Här finner du en stor inglasad altan som ger dig möjlighet att njuta av de vackra omgivningarna. Här kan du koppla av medan solen strålar på den intilliggande terrassdäcken med pool – perfekt för svalkande bad på varma sommardagar.

Garageälskare kommer att älska det fristående garaget med plats för två bilar. Här finns även ett extra rum som kan användas som gästrum, kontor eller förråd. Dessutom finns det möjlighet till parkering på uppfarten.

Trädgårdsentusiaster kommer att bli förtjusta i den uppvuxna trädgårdstomten, där ett växthus ger möjlighet till odling året runt. Här kan du skapa din egen gröna oas och njuta av den vackra omgivningen.

Läget är centralt med närhet till skolor och butiker, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Du har allt du behöver inom räckhåll.

Så missa inte chansen att bo i denna underbara villa på Brännmovägen 7. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

Karta för Brännmovägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-alvkarleby-alvkarleby-kommun-brannmovagen-7-21363563

Avstånd till vatten: 750

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81470

Lämna en kommentar