Botvidsgatan 8C – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Botvidsgatan 8C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1937

Drömmer du om en mysig och ljus etta eller tvåa med balkong i hjärtat av Höganäs, Uppsala? Då har du hittat rätt! Denna välplanerade etta, smart omgjord till funktion av en rymlig tvåa, ligger perfekt belägen, högt upp i huset, på våning 3 av 4. Bostaden erbjuder en härlig balkong med fin utsikt som vetter mot den grönskande innergården.

Läget är perfekt för dig som vill ha allt nära till hands med såväl City, nationer och stationen ’runt knuten’. Vaksala torg, UKK och Kvarnenområdet med sina butiker, restauranger och mysiga caféer ligger dessutom på bekvämt gångavstånd. Området är lugnt och trivsamt med en vacker innergård och mysiga omgivningar, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Pendlar du till jobbet? Stationen ligger bara några minuter bort.

Lägenheten erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt boende. En välkomnande hall leder dig in i bostaden. Det fräscha köket har en stor matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en social och öppen känsla. Vardagsrummet har delats av på ett smart sätt för att skapa ett ordentligt sovrum, perfekt för den som önskar ytterligare utrymme. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med fin utsikt över trädgården och omgivningarna. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch. Gott om förvaring finns både i lägenheten och i förrådet.

Höganäs i Uppsala är ett populärt område med allt man kan önska sig. Universitetet och studentlivet ligger nära, liksom vackra grönområden och parker.

Denna bostad passar utmärkt för många olika typer av boende. Studenten som vill ha en bekväm och central bostad i ett tryggt läge, den som pendlar till Stockholm eller andra orter och behöver en övernattningslägenhet eller kanske paret som skall förverkliga drömmen att flytta ihop. – här trivs alla som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt.

Observera att bostaden kan komma att säljas redan innan öppen visning och budgivning – Kontakta mäklaren redan idag för mer information och boka en privatvisning.

Karta för Botvidsgatan 8C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-hoganas-uppsala-kommun-botvidsgatan-8c-21347710

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar