Börjegatan 56 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Börjegatan 56 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1955

Mycket inbjudande och rymlig lägenhet om två rum och kök, i genomgående ljust och trevligt skick, belägen i den natur- och stadsnära delen av Luthagen. Lägenheten ligger näst högst upp i huset på våning tre, med fri utsikt mot trevlig och grönskande innergård. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande entré som vidare sträcker sig till en möblerbar hall, ett modernt kök med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för större matbord intill fönster. Ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med trevlig disponering och plats för både soff- och matgrupp samt utgång till en fantastisk balkong mot innergården. I passage intill sovrummet finns platsbyggda garderober och i sovrummet har du ytterligare förvaring i en hel garderobsvägg, här ryms också en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med badkar och från stamrenoveringen 2002.
Utöver all förvaring i lägenheten har du två externa förråd att nyttja.

Som boende i föreningen Solgården har du en stor och grönskande innergård med flertalet sittplatser att nyttja. Det finns även cykelförråd och två tvättstugor med tillhörande torkrum.

Lägenheten ligger mycket bra till i Luthagen med närhet till Ekonomikum och andra campus, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Stabbyskogen med elljusspår, Tegnérparken och Ekonomikumparken. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Välkommen på visning!

Karta för Börjegatan 56 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-borjegatan-56-b-21349302

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar