Borgvägen 10 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Villa Borgvägen 10

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 124 m²
  • Byggår: 1972

Välkommen till denna charmiga 70-talsvilla belägen på Borgvägen 10, en lugn och barnvänlig gata i Hummelsta, Enköping. Med sina sex rum och fyra sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här erbjuds generösa ytor i både entré- och källarplan.

Garage i huset ger bekvämlighet och plats för förvaring, och den generösa tomten mot allmäning erbjuder utrymme för lek och avkoppling. På tomten finns även en förrådsbyggnad med en uteplats där en matgrupp får plats. Här njuter man gärna av kvällsmaten i solen. Vill man komma undan solen lite så sätter man sig istället på den andra altanen under tak intill vardagsrum och kök.

Närområdet erbjuder en fridfull miljö med närhet till naturen och möjligheter till sköna promenader.
Här bor man bekvämt för barnfamiljen med omedelbar närhet till både förskola och skola samt all service som finns i Hummelsta. Härifrån tar du dig till Västerås på 20 minuter och Enköping på 10 minuter.

Denna villa är perfekt för den kreativa händige som ser potentialen i att forma och skapa sitt drömhem. Med närhet till service och bekvämligheter är detta en plats där du kan bo och trivas länge. Välkommen till ditt nya hem i Hummelsta!

Karta för Borgvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hummelsta-enkopings-kommun-borgvagen-10-21350283

Avstånd till vatten: 3500

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74571

Lämna en kommentar