Böljemolnsvägen 33 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Böljemolnsvägen 33

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 2017

Exklusivt kedjehus med bostadsrätt // Perfekt läge i området // Stor trädgård // Barnvänligt område // Bra pendlingsläge

Välkommen till Böljemolnsvägen och detta exklusiva kedjehus beläget i Fullerö, Storvreta.

På Böljemolnsvägen byggdes 2017 sju stycken arkitektritade kedjehus med stilren och modern inredning. Vi har nu nöjet att förmedla en av dessa som sällan möter öppen marknad. Fördelat på två våningar finner du ett perfekt boende för familjen och direkt när du stiger in i bostaden möts du av den exklusiva känslan i denna bostad. Nedre plan erbjuder en öppen planslösning mellan kök och vardagsrum och en stor och rymlig köksö i rostfritt stål blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Med gott om förvaring ihop med de tilltagna arbetsytorna är detta verkligen ett hem för dig som älskar matlagning. På kökets ena sida finns plats för en ordentlig matgrupp och intill köket åt andra hållet samlas familjen i det ljuset vardagsrummet. Med stora panoramafönster mot baksidan suddas gränsen mellan utomhus och inomhus ut. Dörrarna tar dig ut till baksidan och här finns en stor trall med grillplats och utrymme för matplats samt loungegrupp! På gräsmattan finns plats för lek och i anslutning till tomtgräns finns en vall som bjuder på grönska och dämpar ljud från området. En sommaroas med andra ord! Föreningen kommer inom kort undersöka möjligheten att utöka uteplatserna och köpa loss extra mark vilket kan innebära ännu större tomter för de boende!

Övervåningen erbjuder tre sovrum och ett badrum med dusch. Nedre plan har även badrum i anslutning till entrén som även det är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen kommer uppgraderas inom kort med nytt kakel och klinkers! Bostaden erbjuder gott om förvaring och på nedre plan finner du hallförvaring, ett städförråd samt ett extern förråd i anslutning till uppfarten. Det större sovrummet på övre plan har en väl tilltagen garderobsvägg och samtliga rum har kattvindar som rymmer det du inte vill ha framme.

På nedre plan finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om behov finnes och genom att bygga en vägg i vardagsrummet kan du göra ett ordentligt extra rum.

Fullerö är ett barnvänligt och nybyggt område i Storvreta. Området har landat fint och här finns allt du behöver på bekvämt avstånd. Närheten till E4 påfart gör att det är ett optimalt boende för dig som pendlar till Uppsala, Stockholm eller Gävle. Till påfarten är det endast 5 minuter och till Uppsala färdas du på 15 minuter. I området finns förskola och lekparker och här bor många barnfamiljer. Cykelväg finns in till Storvreta som erbjuder frekvent tåganslutning till Uppsala och Gävle. I Storvreta finner du allt du behöver för ett bekvämt liv. Här finns skola F-9, flertalet matbutiker, apotek, folktandvård, biblotek, vårdcentral mm. Storvreta är kända för sitt rika föreningsliv och här samlas barnen i flertalet sporter. Inte långt från bostaden ligger Skogsvallens IP med flertalet fotbollsplaner, elljusspår och asfalterad bana för längdskridskor. Vintertid plogas spåret för längdskidor och i närheten finns den populära pulkabacken Tiptoppen som är ett uppskattat utflyktsmål. Att bo i storvreta skapar en idyllisk tillvaro för hela familjen och här är lätt att trivas!

Karta för Böljemolnsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-fullero-uppsala-kommun-boljemolnsvagen-33-21354410

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar