Böljemolnsvägen 14 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Böljemolnsvägen 14

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till Fullerö Hage och ett boende som förenar modern design med hög standard för den kräsne köparen. Detta moderna radhus i två plan om 136 kvadratmeter är en stilstudie av den välkände arkitekten Jonas Waldemarsson i hur man kombinerar smakfullhet och bekvämlighet.

Förstagångsbesökare kommer att bli betagna av de generösa sällskapsytorna såväl inne som ute. Bottenvåningen är som skapad för att vara skådeplatsen för dina minnesvärda samlingar, oavsett om det är en festlig middagsbjudning eller barnens lekstunder. Köket är anpassat för den sociala hemmakocken med sina eleganta materialval, integrerade vitvaror och en imponerande köksö. Den öppna planlösningen med glasdörrar som leder ut till de trivsamma altanerna på både fram- och baksida skapar en optimal, sammanhängande yta. Med två altaner har du också lyxen att välja sol eller skugga efter behag.

Övre våningsplan är likaså präglat av de stora fönsterpartierna och lyxiga materialvalen vilket görs tydligt av de specialbyggda garderoberna. Flexibiliteten i planlösningen tillåter även omvandling till ett fjärde sovrum om så önskas. De två rymliga badrummen är inredda med ett öga för elegans och inkluderar moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare.

Design i all ära men de praktiska aspekterna är framträdande också. Ett effektivt AC-system underlättar din vardag samtidigt som de installerade vertikalmarkiserna ger en behaglig skugga och komfort. Utanför dörren finns en rymlig uppfart med tillgång till laddbox, plats för två bilar samt ett isolerat förråd för säker förvaring av dina ägodelar.

Bostaden är beläget i barnvänliga Fullerö Hage ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. I området finns förskola, bensinmack, närbutik med tvätthall, Mekonomen och foodcourt. Området har ett ypperligt pendlarläge, där den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil till Gränby Centrum tar det ca 10 minuter och ytterligare knappt 5 minuter till centrala Uppsala.

Karta för Böljemolnsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-storvreta-uppsala-kommun-boljemolnsvagen-14-21013955

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar