Bolån i Uppsala

Hand som skriver på papper för bostadslån

Det kan vara svårt att hitta rätt bank eller bolåneinstitut när du behöver ett bolån i Uppsala. Oberoende om du behöver låna mycket eller lite pengar för att finansiera din bostad så är det viktigt att få rätt ränta på bostadslånen från banken. En på pappret liten skillnad i procent kan vara många tusenlappar i kostnad per år som du kan lägga på roligare saker än bostadslån. Vi hjälper dig hitta de bästa bolånen för dig och din bostad i Uppsala

Bolåneräntor i Uppsala

Lite beroende på hur långa bostadslån du väljer så är räntorna olika, det kan vara svårt att hålla koll på vilka exakta bolåneräntor du kan få för just din bostad i Uppsala. Det kräver en hel del tid att ringa och prata med olika banker i Uppsala för att få full koll på exakt vilka bolåneräntor de erbjuder för olika bindningstider. Men det kan göra stor skillnad att jämföra banker i Uppsala för din ekonomi.

Aktuella bolåneräntor

Bank Ränta Länk
MittBolån 1.4% Läs mer
ICA Banken 1.59% Läs mer
Compricer 1.60% Läs mer

Bästa ränterabatt i Uppsala

Ränterabatt är något du kan få hos olika banker. Det kan vara ett ganska tufft jobb att jämföra bankers ränterabatter, men det kan göra stor skillnad på bokostnaden per månad om du hittar den bank som ger bäst ränterabatt i kombination med låg ränta. Det är således viktigt att jämföra olika långivare i Uppsala och höra vilken ränterabatt de kan erbjuda just dig. Ofta tar de hänsyn till saker som inkomst, lånebelopp och huruvida du har spar- och lönekonton i banken.

Amorteringsfria bostadslån i Uppsala

Idag är det svårt att få amorteringsfria lån. Det finns strikta regler som de allra flesta banker följer där du måste amortera av på ditt bostadslån om du har lånat till mer än 50% av din bostads värde. Ett sätt att få amorteringsfria bostadslån i Uppsala kan ju vara att få bostaden värderad av en mäklare i Uppsala om du tror att den stigit så pass i värde att din belåningsgrad understiger 50% av värdet på bostaden.

Jämför bolåneerbjudande från flera banker i Uppsala gratis

Spara tid och pengar med MittBolån och jämför erbjudanden från flera banker i Uppsala för att du ska få den lägsta möjliga bolåneräntan till bästa möjliga villkor. De hjälper dig med att ta nytt bolån, omförhandling av ditt nuvarande lån samt att få ett lånelöfte. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som kund.

Aktuella bolåneräntor

Bank Ränta Länk
MittBolån 1.4% Läs mer
ICA Banken 1.59% Läs mer
Compricer 1.60% Läs mer

© 2018- uppsalabostad.se en del av Mäklarinfo.se - en del av HomeFinder.io

Nyhetsbrev om Uppsala

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om bostäder i Uppsala.

×