Bockens väg 1 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 7.200.000 kr

Beskrivning av Villa Bockens väg 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 200 m²
  • Byggår: 1969

FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLARE Malin Vesterberg PÅ 0707601832!

Välkomna till denna underbara oas med promenadavstånd till Mälaren och naturen runt hörnet!
Låt mig presentera Mysebo! Här välkomnas ni av en gedigen asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar och i dubbelgaraget finns det plats för ytterligare två bilar. Det välskötta garaget rymmer även ett väl tilltaget förråd.

Den pedantiskt skötta tomten erbjuder det mesta en kräsen trädgårdsälskare kan tänka sig med sommarvatten att sköta om alla planteringar och växter och för att underlätta skötseln av gräsmattan så finns en robotgräsklippare. Här finns även ett utekök med tvättho och en utedusch.
Tomten erbjuder äppelträd, päronträd, plommonträd, röda-, vita- och svarta vinbär, krusbär och växthus för odling av grönsaker.
Från tomten tar du dig på ett par minuters promenad ner till badstranden och åt andra hållet ligger samfällighetens nyrenoverade brygga där det finns möjlighet att hyra båtplats om så önskas.

Huvudbostaden består idag av tre sovrum, varav ett har en egen terrass och badrum med badkar, stort kök med gott om förvaring och arbetsytor, rymligt inbjudande vardagsrum med öppen spis, luftvärmepump och gott om fönster för härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens andra terrass med eftermiddagssol.

Förövrigt finns ytterligare ett badrum med dusch och en tvättstuga med egen ingång.

På tomten finns även en uteplats med tak, här har ni plats för grillhörna och matplats för många mysiga kvällar i familj och vänners sällskap.

Fastigheten erbjuder även ett ytterst trevligt och smakfullt inrett Attefallshus med vardagsrum/sovrum med braskamin, kök och badrum med dusch och bastu.

Huvudbostaden har renoverats och underhållits genom åren och i Juli 2022 installerades Solcellspaneler med 25-års garanti.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Bockens väg 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-getberget-habo-kommun-bockens-vag-1-19680259

Avstånd till vatten: 100

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74691

Lämna en kommentar