Boängsgatan 1 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4 750 000 kr

Beskrivning av Villa Boängsgatan 1

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 156 m²
  • Byggår: 1981

Observera att på denna bostad håller vi visning efter förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig redan idag! På denna bostad kan ett snabbt tillträde erbjudas vid önskemål.

Nu har du chansen att förvärva Boängsgatan 1, en imponerande villa med enastående läge i Fanna, Enköping. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har närhet till Enköping golfbana, skolor och förskolor. Byggt år 1981 har huset genomgått moderniseringar i omgångar, senast 2024 då både ytskikt och flera rum har renoverats. Större renoveringar har genomförts under de senaste åren, inklusive taket. Med väldisponerade rum och bekväma ytor skapar detta hem en modern och lyxig atmosfär.

Genom huvudentrén välkomnas du av en imponerande hall som ger en magnifik inblick i huset. De generösa sociala ytorna inkluderar ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för ett stort matbord samt utgång till bostadens uteplats. Uteplatsen är perfekt för sociala tillställningar och ligger i ett underbart läge som under sommartid även blir den primära delen att vistas på. Här kan du njuta av många härliga stunder med familj och vänner. Från köket tar du dig in till vardagsrummet med sin halvöppna planlösning. Vidare finns två sovrum, varav ett med en egen walk-in-closet. Detta rum kan enkelt anpassas till ytterligare ett sovrum eller varför inte en barnkammare. Våningsplanet erbjuder även ett helkaklat och modernt badrum, en gäst-WC samt en tvättstuga med direktanslutning till bostadens garage. Här kan du parkera bilen och komma direkt in i huset. Garagets bakre del består av ett rum som idag har nyttjas som en studio men även här kan man med enkla medel ställa om detta till ett kontor, ungdomsrum, spelrum eller varför inte en uthyrningsdel. Detta rum har nämligen en egen ingång via bostadens uteplats.

Övre planet erbjuder rymd och möjligheter. Här finns ett allrum som är väl omhändertaget samt två sovrum som är perfekta för barnen eller som hemmakontor. Det ena sovrummet har även en trappa upp till ett inredningsbart loft. Från detta rum kan du också nå taket ovanpå garaget via ett fönster. Här har det tidigare funnits planer på att byta ut fönstret mot en altandörr och eventuellt lägga ett trädäck på taket. Detta är en dröm som ni nu kan förverkliga med rätt planering.

Denna charmiga bostad i centrala Enköping är inte bara ett vackert hem utan också en dörr till bekvämt stadsliv. Med bil tar du dig snabbt till Stockholm på 50 min, Uppsala på 30 min och Västerås på 20 min. Nära huset hittar du förskolor, en lekplats och en bekväm promenad till tågstationen för smidiga resor med tåg och buss. En ICA-butik finns i närheten, och skolorna ligger inom räckhåll. Detta är den perfekta platsen för både pendlare och familjer. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem.

Detta hus måste upplevas på plats. Varmt välkommen!

Karta för Boängsgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-fanna-enkopings-kommun-boangsgatan-1-21304405

Avstånd till vatten: 1000

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar