Blixtgatan 6 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blixtgatan 6

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 89,7 m²
  • Byggår: 1968

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma gavelfyra med uthyrningsdel!
Ett perfekt boende för dig som vill kunna påverka din egen boendeekonomi.

Här bor ni högst upp i huset i ett strålande läge och med en vacker utsikt över närområdet! Detta boende kan anpassas efter era önskemål och behov och präglas av väldisponerade ytor samt ett vackert ljusinsläpp.

Här möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni det stilrena köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Köket erbjuder även utrymme för matplats och om ni önskar kan utrymmet för matplats även byggas om till ett sovrum. I trevlig lösning mot köket finner ni det rymliga vardagsrummet med gott om plats för möblemang efter önskemål och ett härligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. I direkt anslutning finner ni även den mysiga balkongen i ett avkopplande och enskilt läge mot den grönskande innergården. När löven faller från träden har ni dessutom en slående utsikt över Uppsalas stadssilhuett med slottet och domkyrkan skymtandes.

Slutligen så finner ni även ett fräscht helkaklat badrum med tvättmöjligheter och badkar samt ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Den separata uthyrningsdelen med egen ingång fördelar sig på ett arbetsvänligt pentry, två separata rum samt ett fräscht helkaklat badrum.

Här bor du nära stadskärnan, centralt belägen mellan city och Gränby Centrum. Gränby köpstad erbjuder ett komplett utbud av tjänster, inklusive restauranger, caféer, matbutiker och shopping. Inom bekvämt promenadavstånd hittar du Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar leder smidigt till och från city. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta med täta bussförbindelser och kort avstånd till E4:ans norra påfart.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Blixtgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-granby-uppsala-kommun-blixtgatan-6-21359562

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar