Blixtgatan 2 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blixtgatan 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 89,7 m²
  • Byggår: 1968


Välkommen till denna lägenhet på Blixtgatan 2

Ett väldisponerat boende med ett bekvämt läge på bottenvåningen med en härlig altan med eftermiddags- och kvällssol.
Ett hem som disponeras som idag disponeras som en trea inklusive uthyrningsdel men som ursprungligen och enligt föreningens information är en fyra.

En välkomnande entré, ett rymligt köket och ett luftigt vardagsrum med utgång till altanen. Sovrum och ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv.
Till lägenheten hör en separat uthyrningsdel med egen ingång, perfekt för den som vill ha en extra inkomstkälla eller kanske ett eget utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Uthyrningsdelen har två rum, ett badrum och en hall med pentry i originalutförande. I denna bostad finns ingen vägg och den disponeras med ett rum i uthyrningsdelen.

För den shopping älskande personen så kan du med bara en kort promenad ta dig till Gränby centrum, där alla shopping-, mat- och servicebehov tillgodoses. Med gym, vårdcentral, bank och mycket mer inom räckhåll, är detta verkligen platsen där bekvämlighet möter vardagliga behov.

Du finner även Brantingstorg inom bekvämt gångavstånd med sin närhet till bageri, ICA och apotek och Lidl ligger bara 5 minuters promenad bort vid Liljeforstorg, vilket gör det smidigt att handla dagligvaror.
Stadens puls finns också inom räckhåll. På mindre än 10 minuter med cykel når du stadskärnan, vilket ger dig tillgång till ett rikt utbud av restauranger, kulturella evenemang och nöjen.

Försäljning planeras i augusti/september. Anmäl intresse för ev förhandsvisning.

Karta för Blixtgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-granby-uppsala-kommun-blixtgatan-2-21335746

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar