Blixtgatan 15 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blixtgatan 15

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62,5 m²
  • Byggår:

Här erbjuds en högt belägen och välplanerad bostad med stor inglasad balkong!

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, trevligt kök med matplats intill fönster, rymligt vardagsrum med utgång till balkong som vetter i ett lugnt läge mot lekplats, sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med tvättmaskin och duschhörna. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd, och i föreningen finns ytterligare förråd att hyra.

Stabil förening med låg belåning där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, bastu, pingisrum samt övernattningsrum. På innergården finns grillmöjligheter för trevliga sammankomster.

Här bor du citynära med ett mycket trevligt läge mitt emellan city och Gränby Centrum. Gränby köpstad erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner ni Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Karta för Blixtgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-granby-uppsala-kommun-blixtgatan-15-21334146

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar