Blekingevägen 14 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blekingevägen 14

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 102,3 m²
  • Byggår:

– Uthyrningdel – Stor uteplats – Gavelläge – Modernt kök – Barnvänligt område –

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet på Blekingevägen 14 i eftertraktade Sävja! Här har du det perfekta hemmet för familjen med den stora altanen som vetter ut mot den lugna innergården med en trevlig lekplats.

Lägenheten exklusive uthyrningsdelen har ett modernt kök med altandörr ut mot uteplatsen, stort vardagsrum, 2st större sovrum samt ett mindre barnrum som är skapat från en tidigare klädkammare. Sist har du även ett fint badrum med dusch.
Förutom den stora altanen är det uthyrningsdelen som gör just den här lägenheten så unik! Med en separat ingång, kokvrå, badrum med dusch är den perfekt för uthyrning eller om det behövs ett extra sovrum.

Här bor du i en lägenhet som rymmer och passar allt det du önskar och du bor helt insynsfritt med en grönskande utsikt. Här bor du granne med ett lugnt och familjevänligt område men även med lekplatser och naturen precis utanför dörren. I Sävja bor du i ett område som har allt det du behöver för att få vardagen att fungera, bland annat matbutik, skolor, och närhet till naturen och friluftslivet. Här bor du i ett område som även har goda kommunikationsförbindelser in till Uppsala stad. Boländerna med fullt av butiker, shopping och restauranger når du med bil på endast 15 min. Från Sävja har du även närhet till E4:an.

Lägenheten bör upplevas på plats!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare William Olsson.

Karta för Blekingevägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-savja-uppsala-kommun-blekingevagen-14-21365597

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75758

Lämna en kommentar