Blandargatan 8 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blandargatan 8

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till denna rymliga 2rok med hiss från markplan och stor balkong i söderläge!

I ett lugnt läge i området finner du denna smart planerade lägenhet med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här möts ni av en rymlig hall med god förvaring i och med den stora klädkammaren som även kan användas som ett mindre kontor. Ni leds sedan in till det stora och ljusa vardagsrummet med parkettgolv där ni rymmer både en större matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen som vetter mot innergård som under varmare tider ger lägenheten ett extra rum. Det fullt utrustade köket med goda arbetsytor finner ni i en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en härlig social yta att umgås i och skapa kulinariska upplevelser. Sovrummet med inbyggda garderober är även det rymligt och har plats för 180cm säng med tillhörande sänggavel. Badrummet är stilrent med svart klinkergolv och vitt kakel har ett stor dusch och kombimaskin med tillhörande arbetsyta för enkel vikning av tvätt och förvaring i väggskåp.

Här har ni en genomgående fin lägenhet med härligt ljusinsläpp, parkettgolv och stor balkong mot söder, så söker ni en lägenhet att bara flytta in i och trivas är denna lägenhet rätt för er.

Lugnt och barnvänligt område. I närheten finns Fyrishov, livsmedelsbutiken Nelins och Mimmi Ekholms torg med apotek, gym, restauranger och ICA-butik. Resecentrum cyklar du till på ca 10 minuter. Här finns goda kommunikationer till stadskärnan med frekvent trafik av stadsbussar. Runt knuten finner du även Stabbyskogen med härlig natur och fina löpspår. Här finns även Klockarparken med stora grönytor och stor lekplats samt flera förskolor och skola. Universitetet och stadens puls finner du 10 min cykeltur bort.
Bra pendlarläge där Bärbyleden snabbt tar dig ut på E4:an.

Varmt välkomna på visning. Anmäl gärna ditt intresse hos ansvarig mäklare!

Karta för Blandargatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-blandargatan-8-21344285

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75221

Lämna en kommentar