Blandargatan 2 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blandargatan 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår: 2013

Välkommen till Brf Kaprifolen- Ett seniorboende för dig som fyllt 55+. Trevlig läge i Norra Luthagen intill Mimmi Ekholms plats med all dess service i form av café, livsmedelsbutik, apotek gym mm. Ett utmärkt läge på våning två med hiss från markplan. Stor inglasad balkong med eftermiddags/kvällssol och utsikt mot Gjuteriparken. Runt knuten finns grönområden i Stabbyskogen.

Bostaden är ljus och välplanerad och där varje utrymme känns rymligt och genomtänkt. Planlösningen fördelar sig: Välkomnande hall med förvaring i rymlig klädkammare. Trevligt och fullt utrustat kök med rymlig matplats. Gavelvardagsrum med utgång till stor inglasad balkong. Två rymliga sovrum samt badrum med duschhörna och tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett förråd nere i källaren på ca 5 kvm.

Brf Kaprifolen är ett seniorboende vilket innebär att minst en av ägarna/ägaren har fyllt 55 år. Här är tillvaron enkel och bekväm med hiss från markplan, förråd, cykelförråd och garageplats i källare samt tillgång till föreningens alla gemensamma utrymmen. Här finns bland annat en gemensamhetslokal för sociala sammankomster och övernattningsrum när du har vänner och släktingar på besök. Den fina innergården har kryddats med extra ljussättning, grillplats, pergola och boulebana, men även en lekplats för dina små gäster. Här finns även god social sammanhållning mellan medlemmarna med gemensamt ordnade bokcirklar, pubkvällar och middagar mm.

Välkommen på visning!

Karta för Blandargatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-blandargatan-2-21327954

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75221

Lämna en kommentar