Blåklintsvägen 1 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 6 495 000 kr

Beskrivning av Villa Blåklintsvägen 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 2015

Välkomna till denna arkitektritade villadröm utöver det vanliga. Till salu finner ni nu detta nybyggda hus med allt man kan önska i form utav bekvämligheter, planering och kvalité. Huset med intilliggande gästhus, poolhus, och tomt stod klart 2015 och huserar ett exklusivt stenhus med utomhuspool, eget spa med inomhusjacuzzi, dusch bastu och mycket mer. Man har smart och nyanlagda solceller för optimering utav elkostnader och väldigt låga driftskostnader. Detta exklusiva stenhus erbjuder en enastående takhöjd om ca 5m i de sociala ytorna samt väldisponerade ytor med hög modern komfort. Den vita putsade fasaden och det vackra taket i kombination med de generösa fönsterna skapar en modern men samtidigt elegant känsla. De stora fönsterpartierna erbjuder ett fantastisk ljusflöde genom bostaden. Bostaden har genomgående vattenburet golvvärme system. Huset har även laddningsstolpe för el-bilar.

Inne möts du av en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor i form av ett väl tilltaget vardagsrum i öppen grandios planering mot köket, ryggåstaket skapar en svårslagen känsla av rymd med ca 5m i takhöjd. Det påkostade köket är utrustat med högkvalitativa och påkostade vitvaror vilket gör köksarbetet till en kulinarisk dröm. Vidare finner ni ett helkaklat duschrum och för att underlätta vardagen finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré som kommer till användning, här har man tvätt samt värmepump samlat med klinkergolv med golvvärme. I huvudbyggnaden finner man tre rymliga sovrum i differentierade storlekar som strategiskt ligger i mer privat del utav huset. Man har dessutom en gästlägenhet med eget badrum och kök i anslutning till garagebyggnaden vilket passar perfekt för tonåringen eller för uthyrning.

Villans inbyggda spa-avdelning erbjuder både toalett, bubbelbadkar, dusch och bastu. Berört utrymme ligger i direkt anslutning till poolområdet. Detta är den ultimata platsen för avkoppling och välbefinnande.
Utomhusmiljön är lika imponerande med en väl tilltagen och stenlagd uteplats som omfamnar en inbjudande pool, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Dessutom finns ett poolhus, isolerat garage och tillhörande komplett lägenhet med egen ingång. För optimal komfort och energieffektivitet är villan utrustat med luftvärmepump och solceller samt vattenburen golvvärme, gäller även garage och lägenhetsdelen. Optimal och modern fastighet med låga driftkostnader tack vare påkostad solcells anläggning på både husets tak samt garagetaket. Laddare för elbil finns! Notera att energideklarationen är utförd innan solcellerna byggdes upp.

Upptäck lugnet i natursköna Viby äng, där närheten till förskola, skola och busshållplats gör vardagen smidig. Här bor du i ett fantastiskt grönskande och lugnt läge med ca 30 minuter till Stockholm city.


ALLMÄNT OM VIBY ÄNG
Viby Äng är ett av Bålstas nya områden som snabbt vuxit och blivit populärt för barnfamiljer pga närhet med gång och cykelväg till flera skolor, Vibyskolan f-6, med förskola intill och Futurum f-9, där fler förskolor ligger. Här har du Vibyspåret där du förutom upplyst motionsspår med utegym finner ett MBT-spår och frisbeegolf. Är sport inget för dig kan du hellre nyttja skogen för att plocka bär och svamp och följer du skyltningen genom skogen så kommer du ner till Mälaren vid Torresta, där du kan grilla. Från Viby Äng är det inte heller mer än en cykelfärd ifrån Vattunöden, ett naturreservat som bjuder på fina strövområden med möjlighet till grillning med en fant

Karta för Blåklintsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-balsta-viby-ang-habo-kommun-blaklintsvagen-1-21278054

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74637

Lämna en kommentar