Björkvallen 44 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Radhus Björkvallen 44

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 2021

Detta nästan nybyggda -21 hörnradhus i bostadsrättsform är verkligen en pärla att flytta in i. Med 117 kvm fördelade på 2 plan erbjuder det tre bra sovrum, 2 fräscha badrum, vardagsrum och ett stort kök med generös matplats. På baksidan finns en stor trälagd uteplats samt gräsmatta med bästa solläget där delar av altanen insynsskyddad i form av höga tujor. På framsidan finns ett friliggande förråd samt plats för två bilar.

Inuti välkomnas du av en stor hall med gott om förvaringsutrymme och klädkammare samt teknikrum med värmepumpen från NIBE. Köket är ljust med fin utsikt och gott om skåp för förvaring. Vardagsrummet är luftigt och har utgång till baksidan där du finner en terrass i soligt läge. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och tvättmöjligheter. Praktiskt förråd under trappen.
På det övre planet finns tre bra sovrum, ett allrum med möjlighet till ett fjärde sovrum och ett badrum med badkar. Det större sovrummet har även utgång till en mysig balkong med morgonsol. Fiber är indraget och uttag finns i alla rum. Här bor ni i ett läge nära butiker, restauranger och kommunikation.

Kontakta mäklaren för att boka din tid för visning!

Karta för Björkvallen 44

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-balsta-vasterangen-habo-kommun-bjorkvallen-44-21323421

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74634

Lämna en kommentar