Björklundavägen 14 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björklundavägen 14

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår:

I omtyckta villakvarter med möjlighet till egen odling i trädgården hittar du denna rymliga lägenhet för dig +55. Genom entrén kliver du rakt in i föreningens egen vinterträdgård där det finns sittgrupper och möjlighet till social samvaro. Ta hissen eller trappan upp till det övre planet och kliv in i lägenheten som möter dig med både ljus och rymd.
Lägenheten har ett ordentligt kök med matplats och gott om förvaring, ett sovrum med plats för säng och förvaringsmöblemang. Vardagsrummet är stort med flera möbleringsmöjligheter och utgång till den rymliga balkongen med inglasning. Lägenhetens badrum nås från hallen varifrån du även når ett rymligt förråd/klädkammare.

Perfekt lägenhet för dig som vill bo med lägenhetens bekvämlighet men inte tumma på känslan av villakvarter. Njut av grönska och lugna gator likväl som närhet till matbutik och övrig service på Svamptorget. Föreningen tillhandahåller praktisk tvättstuga i markplan och har även både rymlig samlingslokal och hobbyrum. Vill du inte cykla eller ta bilen så kan du lätt ta bussen som avgår med täta avgångar bara ett femtiotal meter bort.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Björklundavägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norby-uppsala-kommun-bjorklundavagen-14-21338788

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75646

Lämna en kommentar