Björklundavägen 14 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björklundavägen 14

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1984

Härligt trädgårdsläge och luftig atmosfär erbjuds med denna unika boendeform i populära villakvarter!
Luftig 2:a med fina ljusinsläpp och öppen känsla via den trevliga planlösningen där köket möter vardagsrummet. Enhetligt ekparkettgolv löper genom större delen av lägenheten och skapar harmoni i rumskänslan. Trevligt kök, fräscht badrum med tvättmaskin, rofyllt sovrum och vardagsrum med gott om plats för både möblemang och egna intressen. Inglasad balkong som blir en del av vardagsrummet sommartid.

Lägenheten nås via föreningens vinterträdgård som är en grön oas året om för föreningens medlemmar. Här finns möjlighet till samvaro om så önskas och du kan läsa tidningen i lugn och ro med 6 meters takhöjd och låta tankarna sväva fritt. I Brf Björkåsa har du tillgång till flera gemensamma utrymmen som mycket trevlig samlingslokal med tillagnings- och serveringsmöjligheter samt gemensam altan i markplan med pergola. I källarplan erbjuds hobbyutrymmen och i föreningens trädgård ges odlingsmöjligheter i pallkragar för den som är intresserad av odling.

Här bor du som är +55 i lugna villakvarter med lummiga promenadstråk runt knuten och endast 200 meter till matbutik och övrig service på Svamptorget. Busshållplats är belägen endast 50 m från huset med täta avgångar in till centrala staden eller vidare ut till ytterområdena. Varmt välkommen på visning!

Karta för Björklundavägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norby-tradgardsstaden-uppsala-kommun-bjorklundavagen-14-21343207

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75646

Lämna en kommentar