Betty Petterssons gata 7 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Betty Petterssons gata 7

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 28 m²
  • Byggår: 2023

Nu finns chansen att flytta in i en nyproducerad mini tvåa med stor uteplats i söder och ett fritt läge mot Siegbahnsparken.

Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till uteplatsen i soligt söderläge. Helkaklat badrum med praktisk kombimaskin. Vidare finns ett mindre sovrum som har eget fönster.

Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. I källaren finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Här bor du nära den grönskande Stadsskogen samt city en kort cykeltur bort. Även direkt närhet till SLU, BMC, Ångströmlaboratoriet och Akademiska sjukhuset.

Rosendal är ett mycket populärt område beläget i naturskönt och grönskande läge med närhet till Uppsalas centrala delar samt stadskärnan. Här finns goda kommunikationer med stadsbussar och pendlar du med bil når du E4:ans av- och påfart på några minuter. I området finns restauranger, caféer, mataffärer, affärer, gym, tennis/paddel plan med mera.

Karta för Betty Petterssons gata 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-rosendal-uppsala-kommun-betty-petterssons-gata-7-20000646

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar