Bernadottevägen 13 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bernadottevägen 13

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 115,8 m²
  • Byggår: 1983

– Flexibel planlösning – Inglasat uterum – Garageplats ingår –

Välkomna till Bernadottevägen 13, där detta härliga bostadsrättsradhus möter er med sin idylliska placering i området!

Här erbjuds en stilfull och harmonisk boendemiljö som kan tillmötesgå olika önskemål om rumslig flexibilitet och modern design. Bostadens entré välkomnar er med en elegant stenlagd uteplats och en ingång till ett praktiskt förråd. På nedre våningen finner ni en välkomnande hall, ett modernt kök, ett mysigt vardagsrum och en ljus matplats, tillsammans med ett fräscht badrum som genomgick en omfattande renovering år 2014. Genom vardagsrummet når ni det förtjusande och inglasade uterummet, som öppnar upp mot grönskande omgivningar. Härifrån når ni även det andra förrådet. En våning upp väntar er en rymlig och luftig sällskapsyta, ett stilfullt badrum och tre generösa sovrum, varav ett är utrustat med en rymlig walk-in-closet. En garageplats tillhör också denna bostad!

I det populära bostadsområdet Brf Tonsättaren omges ni av grönska och får tillgång till gemensamma faciliteter som lekplatser, tvättstugor, en samlingslokal och en bastu, vilket ger er en familjär känsla och en trevlig gemenskap.

Här har ni även närhet till natursköna områden, särskilt det vackra naturreservatet Hågadalen, Vårdsätravik och Lyssnaängen. Skolor, förskolor och idrottsanläggningar finns också inom bekvämt avstånd. Goda kommunikationsmöjligheter erbjuds genom flera närbelägna busslinjer och cykelvägar. På promenadavstånd (eller en kort bilresa på ungefär 2 minuter) når ni Gottsunda Centrum, där ni kan ta del av ett brett utbud av service och faciliteter såsom butiker, vårdcentral, barnavårdscentral, tandvård, restauranger, badhus och gym.

Karta för Bernadottevägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-valsatra-uppsala-kommun-bernadottevagen-13-21272284

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75656

Lämna en kommentar