Bernadottestigen 1B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bernadottestigen 1B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till denna fina etta med en stor balkong i solsäkert sydostläge mot lugn innergård. Lägenheten är mycket välplanerad med en välutrustad köksdel, stort badrum med förberett för tvättmaskin, förvaring i stor klädkammare samt lättmöblerat vardagsrum med sovalkov så man får bort sängen ur blickfånget. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp.

Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i lugn villamiljö. Husen kännetecknas av en modern arkitektur som smälter väl in i omgivningen. Samtliga bostäder har balkongmöjlighet vid lägenheternas ytterdörrar och den här lägenheten har dessutom en stor balkong mot grön park.

Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, systembolag, mataffärer, badhus mm. Åt andra hållet finns Svamptorget med restaurang och ICA. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen. Till SLU tar du dig på ca. 10 minuter med cykel.

Perfekt som första lägenhet! Välkommen hem!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på [email protected]

Karta för Bernadottestigen 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-valsatra-uppsala-kommun-bernadottestigen-1b-21346092

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75656

Lämna en kommentar