Bernadottestigen 1 B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bernadottestigen 1 B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 2016

Trevlig, kvadratsmart 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i rakt söderläge med vacker utsikt mot intilliggande villaområde. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp och ljus inredning i skandinavisk stil. Genomtänkt och högst funktionell planlösning som bland annat erbjuder praktisk sovalkov, arbetskök, våtutrymme med helkaklade väggar, dusch samt installerad tvättmaskin. God förvaring i bostadens förråd/klädkammare. Väl utrustad bostad där öppenheten öppnar upp för flexibilitet kring möbleringen.

Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning. Samtliga lägenheter har generösa entrébalkonger och uteplatser i söder. I alla lägenheter finns förråd/klädkammare så du lätt har ordning och reda i din bostad.

Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

Karta för Bernadottestigen 1 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-valsatra-uppsala-kommun-bernadottestigen-1-b-20577356

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75656

Lämna en kommentar