Bergvretsgatan 37 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bergvretsgatan 37

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 99,2 m²
  • Byggår: 1978


OBS! NYTT PRIS!!

Här presenteras ett fint radhus, ett drömboende i brf format med extremt låg månadsavgift. Med gungor, sandlådor, grannungar i området samt gångavstånd till affär och skolor blir här vardagspusslet enkelt. Bostaden är en ombyggd fyra och erbjuder nu istället hela fem rum och kök i två plan. Här finns också en fantastiskt altan på en mysigt tomt. Allt i ett mycket eftertraktat område. Välkommen till Bergvretsgatan 37.

Stig in till en trevlig övervåning med ett mysigt kök som vetter ut mot radhusets framsida och utsikt mot lekparken. Här finns två sovrummen, ett mysigt vardasrum och ett stort förråd som kan fungera som kontor. Badrummet innehar wc, dusch och kommod, fint helkaklat och modernt.

På nedre plan finns två stora sovrum, varmt ombonade och ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns också gott om förvaring. Pricken över i:et är altanen under tak som ger utrymme för umgänge/avkoppling samt att den relativt stora tomten ger plats för trädgårdsodling, lek och skoj. Detta hem ligger i hjärtat av en levande familjeidyll med gång- och cykelvägar till det mesta. Här finns även p-plats och /eller garage i anslutning till bostaden.

Mitt i naturen ligger detta fina område där grönområdena får tala för sig själv, samtidigt som du är snabbt ut på E:18 mot Västerås eller Stockholm. Missa inte det!

Bostadens TOP FEM:
– Avgiften!!
– Läget
– P-plats och /eller garage i anslutning till bostaden.
– Altan/tomt
– Tryggheten

Karta för Bergvretsgatan 37

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-bergvreten-enkopings-kommun-bergvretsgatan-37-21306652

Avstånd till vatten: 650

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74944

Lämna en kommentar