Bergslagsresan 72 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bergslagsresan 72

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74,5 m²
  • Byggår:

Välkommen till fågelsång och lugn på Bergslagsresan 72. Det här är en fridfull och trevlig miljö som passar både ensamstående och barnfamiljer. Området är grönt och mysigt med gott om lekplatser. Med en egen ingång på marknivå och en stor framsida med altan och gräsmattor får ni en känsla av att bo i ett radhus. Här finns gott om utrymme för lek och möjligheter till socialt häng.

Bostaden har en praktisk planlösning med en hall där ni kan hänga av er och en klädkammare/walk-in-closet längre in. Det finns också två stora sovrum som är lättmöblerade. Vardagsrummet är rymligt och rymmer både soffgrupp och annan möblering. Från vardagsrummet når ni bostadens uteplats. Köket är välutrustat med bra arbetsyta och plats för matbord bredvid fönstret. Badrummet är kaklat och har wc, badkar, handfat med kommod och tvättmaskin.

Det här är en välskött och etablerad förening som har en underhållsplan och arbetar långsiktigt. Bostadshusen är omgivna av träd, buskar och grönområden. Innergårdarna är bilfria och lugna, perfekta för barn att leka fritt.

Sävja erbjuder en mängd service, inklusive bibliotek, mataffär, vårdcentral, flera förskolor och Stordammens skola för årskurs F-9. Det finns utmärkta cykelvägar till city och andra stadsdelar samt täta bussförbindelser. För pendlaren tar det några minuter att komma ut på E4-an och drygt 12 minuter med buss in till Uppsala Centralstation. Området har även naturreservat som Lunsenskogen, flera motionsspår, hundrastningsgårdar och vinteraktiviteter som längdskidspår, pulkabackar och skridskobana. Nära tillgång till stora varuhus som IKEA, Rusta och CityGross (Boländerna Köpstad). Det här är verkligen det bästa av två världar!

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

Karta för Bergslagsresan 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-savja-uppsala-kommun-bergslagsresan-72-21367114

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar