Bergsgatan 88 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bergsgatan 88

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55,5 m²
  • Byggår: 1953

VISNINGAR HELA SOMMAREN – TORSDAGAR – BOKA TID MED MÄKLAREN

Med närhet till centrum, butiker och restauranger samtidigt som lekplats och naturen finns runt hörnet, presenteras här en charmig tvåa om 55,5 kvm. Missa inte denna fina hörnlägenhet med magisk uteplats i en mycket bra förening! Här är ett prisvärt drömboende med närhet till allt.

Välkommen in i en trevlig hall. Här finns flera garderober för förvaring av både kläder, skor och hobbysaker. Köket har stor charm med originaldetaljer och fint burspråk. Med genomgående ljusinsläpp får den här gavellägenheten en härlig hemtrevlig atmosfär som bara kan upplevas på plats.

Sovrummet har nyrenoverade ytskikt, är rymligt med ytterligare garderober. Badrummet är helkaklat och innehar wc, dusch och kommod. Vardagsrummet ger plats för både soffa och matplats eller kontorshörna. Här finns altandörr till en förtrollande uteplats i bästa läge in mot lummig innergård. Oavsett om det är en lugn frukost utomhus eller en kvällsgrillning med vänner kommer denna uteplats med säkerhet bli en favoritplats.

Lägenheten ligger med närhet till E18, Enköping centrum, flera skolor och Resecentrum. Säljaren stormtrivs i området och har nu köpt en trea i samma förening. Det borgar för att denna bostad är någonting man inte får missa. Välkommen på visning!

Lägenhetens TOPP FEM!
– Läget
– Föreningens ekonomi. Äger marken.
– Hörnlägenhet
– Uteplats
– Stamrenoverat år 2018 / 2019

Karta för Bergsgatan 88

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-s-t-ilian-enkopings-kommun-bergsgatan-88-21303337

Avstånd till vatten: 1200

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74532

Lämna en kommentar