Bergsgatan 10 – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bergsgatan 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår:

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING

Välkommen till Bergsgatan 10, en centralt belägen bostad som erbjuder både charm och funktionalitet. Denna flexibla lägenhet kan anpassas efter dina behov som en rymlig trea eller en smart planerad tvåa med en praktisk uthyrningsdel. Den separata uthyrningsdelen har egen WC, med möjlighet att bygga om till ett komplett badrum, vilket öppnar upp för ytterligare bekvämlighet och potential för extra inkomster, vilket kan resultera i en mycket låg boendekostnad.

Lägenheten bjuder på ett par minuters promenad till Enköpings resecentrum, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Stadskärnan med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer når du på ytterligare några minuter till fots.

Här möts du av en charmig bostad med vackert originalgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Balkongen i sydvästläge erbjuder en underbar plats att njuta av solen från tidig eftermiddag till kväll. Funtionellt och renoverat kök med gott om arbetsytor och plats för matbord.

Missade inte chansen att bo i denna unika lägenhet som kombinerar centralt läge, historisk charm och modern bekvämlighet. Välkommen hem!

Karta för Bergsgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-enkopings-kommun-bergsgatan-10-21341055

Avstånd till vatten: 1100

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74532

Lämna en kommentar