Bellmansgatan 26 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bellmansgatan 26

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår:

Varmt välkommen till lägenheten med alla rätt! Här bor du i en mycket omtyckt förening och i en bostad som erbjuder stora möjligheter – oavsett om du är en stor familj eller vill bo billigt! Med alla bekvämligheter på nära håll bor du i ett centralt läge på en eftertraktad adress. Denna bostad har genomgått stora renoveringar där – utöver sprillans nytt kök och ytskikt – även el och ventilation i uthyrningsdelen har fixats.

Lägenheten har dubbla entrédörrar vilket erbjuder dig möjligheten till uthyrningsdel. Idag nyttjas bostaden med uthyrningsdel men kan med enkla medel omvandlas till en femrummare med hela 3 kompletta badrum! Planlösningen fördelar sig på en entréhall med plats för klädavhängning, två rymliga sovrum i huvuddelen som dessutom är utrustade med kompletta platsbyggda garderober, 2 stycken helkaklade badrum med golvvärme varav den ena erbjuder dusch och den andra erbjuder badkar. Här finns även möjlighet att installera en tvättmaskin om så önskas. Det rymliga köket är en dröm för matälskare och inredd i en modern och funktionell design. Här finns gott om förvaringsutrymme i de nyligen installerade skåpen (renoverat 2024) och en arbetsyta som gör matlagningen till en fröjd. Utrustat med toppmoderna apparater som spis, ugn, kylskåp och diskmaskin, är detta kök redo för kulinariska äventyr. Vidare finner du plats för matgrupp och ett mycket rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp där alla vänner och bekanta kan samlas. Här erbjuds även en inglasad balkong med utsikt mot den gröna och lummiga innergården och som är utrustad med platsbyggd sittmöbel samt förvaring.

I uthyrningsdelen har köket förstorats och är idag ett komplett kök med kyl/frys, induktionshäll, ugn och micro. Här finns gott om bänkyta och förvaring vilket skapar en attraktivare bostad för uthyrning! Vidare finner du här 2 rymliga rum som kan nyttjas som vardagsrum samt sovrum där det ena är utrustat med platsbyggda garderober. Badrummet är komplett och utrustat med golvvärme och dusch. Här finns också en rymlig klädkammare för en ännu lyxigare uthyrningsdel! Precis utanför lägenheten finns ett förråd.

HSB Brf 51 Bellman är en välskött förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och lekplats. I föreningen finns det trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler. Det finns även möjlighet att nyttja föreningens egna festlokal, övernattningsrum, gym och bastu.

Här bor du i ett bra och barnvänligt läge på främre Bellman med närhet till det mesta. Heidenstamstorg ligger precis runt hörnet och matbutiker, skolor och kommunikationer finner du inpå knuten. En kortare cykeltur tar dig till Uppsalas stadskärna samt resecentrum och en cykeltur i motsatt riktning tar dig till Uppsalas expansiva Gränby Köpstad. Perfekt för dig som vill ha nära till allt!

Varmt välkommen hem!
Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information.

Karta för Bellmansgatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-loten-uppsala-kommun-bellmansgatan-26-21346832

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75426

Lämna en kommentar