Bellmansgatan 108 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bellmansgatan 108

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 29,5 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna attraktiva etta på Bellmansgatan 108!

Denna lägenhet på 29,5 kvm erbjuder en öppen och smart planlösning, det finns gott om förvaringsutrymmen och har ett härligt ljusinsläpp. Det stilrena köket ligger separat och ger goda möjligheter för matlagning. Ytterligare finns en större inglasad balkong med utsikt över den lugna innergården.

I BRF Bellman bor du i en lugn och trivsam förening med god ekonomi där belåningsgraden är väldigt låg. Fastigheterna är mycket väl omhändertagna. Föreningen arbetar proaktivt med underhållet och har de senaste åren bland annat sett till att säkra lekplatserna, installera bergvärme, kontrollera våtutrymmen, spolat igenom rör, kontrollera ventilation och radonvärden i alla lägenheter. Skulle det bli trångt under julfirandet när hela släkten ska sova kvar så erbjuder föreningen även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Här bor du nära det mesta och med ett optimalt pendlingsläge! Härifrån är det nära till både E4-påfarten, som tar dig mot Stockholm och Gävle samt riksväg 55 mot Enköping. Det finns även bra kommunikationer med buss. En kort promenad bort finns Heidenstams torg som erbjuder mataffär, apotek, vårdcentral, frisör, gym mm. Fina promenad- och motionsspår finns längst von Bahrska häcken och Röborundan som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar. Härifrån har du även nära till Gränby centrum där all tänkbar service finns som restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Belysta cykel- och promenadvägar finns till och från city och Uppsala Resecentrum.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Bellmansgatan 108

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-uppsala-uppsala-kommun-bellmansgatan-108-21345197

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75426

Lämna en kommentar