Bäverns gränd 15A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 190 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bäverns gränd 15A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2008

Bo centralt med låg avgift – Perfekt för dig som vill ha allt nära till hands! Med en låg månadsavgift och ett fantastiskt läge på våning 6/7 mitt i centrala Uppsala är denna härliga trea nu till salu. Boendet bjuder in till sociala sammankomster med öppna sällskapsytor och en stor solig balkong med utsikt över en lugn innergård. Två strategiskt placerade sovrum, ett stilrent badrum och ett fräscht kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, med trevlig utsikt mot Domkyrkan, gör detta hem till en oas mitt i staden. Högre takhöjd i delar i lägenheten och stilrena infällda spottar skapar en härlig rymd. Högsta bekvämlighet med hiss från markplan.

Denna bostad ligger i en mycket välskött förening med god ekonomi och låga avgifter, där både bredband och kabel-TV ingår. Här kan du njuta av en unik, insynsskyddad innergård med både grillplats och lekplats – något som är ovanligt för en så central bostad. Föreningen erbjuder även ett gym med förmånlig rabatt för boende. Här finns allt för dig som vill bo bekvämt och centralt.

Boendet har ett svårslaget pendlarläge i en ytterst central men lugn del av Uppsalas citykärna. Med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service och Stadsparken, har du allt du behöver inom räckhåll. Området är under snabb utveckling med nya bostäder, service och grönområden som kommer att ge stora mervärden. I närheten finns hotell med skybar, restaurang, och fler verksamhetslokaler och förskolor planeras. Missa inte chansen att bo i en del av Uppsala där mycket spännande är på gång!

Karta för Bäverns gränd 15A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-baverns-grand-15a-21348792

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75319

Lämna en kommentar