Båtvägen 6 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 900 000 kr

Beskrivning av Villa Båtvägen 6

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 120 m²
  • Byggår: 1981

Söker ni ett boende nära vatten, natur och med bekvämt avstånd till Uppsala? Nu finns möjligheten skapa ditt hem i detta 1-planshus med källare som ger gott om utrymmen för hela familjen. Här bor du lugnt och fridfullt omgiven av vacker natur och Ekoln. Till fastigheten hör en båtplats som du når på några minuters promenad och du kan enkelt ta dig ut på härliga dagsturer till Skokloster eller Sigtuna. På kort avstånd ligger även Hammarskog med fina strövområden och på vintern erbjuds här fina längdspår och en lång pulkabacke till barnen.

Villan som är byggd 1981 har under senare år genomgått en stor renovering och byggts till för att ge plats åt större sällskapsutrymmen, hall och badrum. Entréplanet är fördelat på en rymlig hall med fint ljusinsläpp och plats för familjens alla ytterkläder. Vidare från hallen kommer du in i köket och vardagsrum som ligger en härlig öppen planlösning där vardagsrummet har full takhöjd till nock vilket ger en härlig rymd. Här flödar ljuset in från stora fönsterpartier som ger utsikt över den lummiga trädgården och flera utgångar finns till altan som har sol från tidig förmiddag och långt in på eftermiddagen. Köket rymmer ett rejält matbord och erbjuder dig som köpare en perfekt möjlighet att själv välja hur du vill renovera köket tack vare att det är den sista delen som är kvar att göra i huset. Under fliken ”Dokument & Länkar” finns en bygglovshandling som visar säljarnas tanke med att köket och dessutom bygga en gästtoalett i anslutning till hallen. Vidare har entréplanet tre sovrum varav ett större föräldrasovrum med dörr ut till altan som har sol på kvällen. Här finns ett duschrum som ger en lyxig känsla med marmorerat kakel och vägghängd toalett. Källarvåningen ger gott om utrymmen och är i mycket fint skick då den totalrenoverades 2014 och dränerades 2021. Här finns ett rymligt allrum som blir en perfekt plats för barnen att leka-Här finns också tvättstuga, rum för förvaring och en mycket praktisk groventré.

Trädgården är fint uppväxt med gamla äppelträd och en stor gräsmatta där det finns gott om plats för barnen att leka. Ett extra rum blir den fina pergolan med ett trädäck där du kan njuta av middagen i kvällssolen.

För bilen finns plats i ett isolerat garage. Det finns även en gammal stuga med spröjsade fönster som med lite renovering invändigt kan användas som gästhus. Här finns idag ett pentry samt ett allrum.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för kommande visningar i slutet av maj!

Karta för Båtvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vreta-uppsala-kommun-batvagen-6-21333956

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar