Bärby äng 17 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 475 000 kr

Beskrivning av Villa Bärby äng 17

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 2006

Tillfälle att förvärva ett drömboende i denna exklusiva och representativa 1-plansvilla om ca 198 kvm från Sjödalshus. Villan har ett mycket bra och pendlingsvänligt läge i attraktiva Bärby äng. Stor lekvänlig trädgårdstomt om ca 1 634 kvm med fruktträd, stenpartier och trädäck.

Villan erbjuder en stor entréhall med ryggåstak, ca 6 m i takhöjd och loft med generösa fönsterpartier samt fransk balkong. Hallen övergår i ett allrum med utgång till altan och trädgård. Till vänster en passage som leder till ett rymligt kök med matplats, generösa bänkytor och skåputrymmen. Invid köket finns dessutom en separat matsal. Vardagsrum med burspråk och utgång till trädgård. Två exklusiva duschrum varav det ena är förberett för bubbelbad, samt tre välplanerade sovrum och en praktisk tvättstuga.
Hela villan är smakfullt inredd med genomgående ljusa ytskikt, dimbar belysning i flera rum, ryggåstak, ekparkett och klinkerplattor på alla golv, samt nyinstallerad bergvärme för låg driftskostnad.

I det intilliggande garaget om ca 66 kvm, finns en inredd uthyrningsdel/kontor med pentry och dusch/wc.

I Bärby Äng bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer in till centrala Uppsala. Med bil når du E4:an på ca 5 minuter och ytterligare några minuter bort finns service vid ICA Maxi och hela Boländernas utbud av service. Till centrala Uppsala tar du dig med bil på strax under 20 min. Bussar trafikerar hållplatsen alldeles utanför området var 30:e minut och på sommaren kan du även ta en tur med Lennakatten från Bärby Station in till resecentrum. För de minsta barnen finns flera förskolor, två i Gunsta och en intill kyrkan i Funbo. Där finns också en fint belägen skola med anor från 1800-talet som har klasser från Fk till åk 3. Här finns även möjlighet till idrott för de minsta med Funbo IF som har både fotboll och innebandy samt Uppsala Flickorna som har gymnastik i Gunsta. I Bärby Äng har ni även bekvämt avstånd till Fjällnora som erbjuder ett rikt friluftsliv med bad, promenadstråk och på vintern banor för längdskidor och långfärdsskridskor.

Närliggande Gunsta är en del av Uppsala kommuns stora satsning för nya villaområden och i takt med att området byggs ut planeras även ny skola, idrottshall, service med mataffär och vårdcentral. Här planeras även för nya stråk med parker och grönområden. Allt detta med bara några minuters promenadavstånd från Bärby Äng. För Bärby Äng planeras även en ny utfart via den nybyggda rondellen på väg 282, det gör att det blir enkelt och smidigt att ta sig ut med bil från området.

Karta för Bärby äng 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-funbo-barby-uppsala-kommun-barby-ang-17-21334605

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74152

Lämna en kommentar