Bandgårdsvägen 1F – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bandgårdsvägen 1F

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår:

Vi på Bjurfors välkomnar er till ett trevligt och familjevänligt hem i vackra Örsundsbro! På Bandgårdsvägen 1F saluförs nu en modern trerummare belägen en trappa upp från markplan.

Lägenhetens välplanerade bostadsyta om 67 kvm fördelar sig på en välkomnande och ljus hall med goda förvaringsutrymmen. Välplanerat kök utrustat med diskmaskin, stora förvaringsmöjligheter samt en rejäl arbetsyta för tillagning av goda måltider på. Från köket kan ni ta er ut på balkongen som kommer bli en naturlig plats att spendera årets varma dagar på.
Vidare finns ett öppet och inbjudande vardagsrum i en öppen planlösning mot bostadens kök, två välplanerade sovrum och ett badrum utrustad med dusch, tvättmaskin och plats för att kunna installera en torktumlare. Till lägenheten hör förvaringsmöjligheter i förråd på gården samt en parkeringsplats utanför huset.

Brf erbjuder er faciliteter som odlingsmöjligheter, ett stort förråd samt tillgång till att ta föreningens kanot för paddling.

Örsundsbro ligger strategiskt bra för den som pendlar, Uppsala, Stockholm, Enköping, Bålsta och Västerås ligger alla inom pendlingsavstånd. Här i den lite lantliga idyllen sprudlar det av företagaranda och föreningsliv. Genom samhället flyter Örsundaån och här finns en gästhamn för fritidsbåtar. Området passar människor i alla åldrar med närhet till förskolor och grundskola. Den populära idrottsplatsen Åvallen bäddar för ett aktivt liv och några kilometer utanför centrum hittar ni det populära badet Alstabadet med bryggor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Bandgårdsvägen 1F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-orsundsbro-enkopings-kommun-bandgardsvagen-1f-21360719

Avstånd till vatten: 200

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74960

Lämna en kommentar